Despre noi – Social Clean DAC

despre-noi-img

SOCIAL CLEAN DAC este o structura de economie sociala, parte a proiectului “VAST – Vulnerabil, dar activ social ca tine”, infiintata prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Este simplu sa te implici, trebuie doar sa vrei!
Un procent de 3% din personalul societatii noastre face parte din categoria oamenilor in situatii de risc, fie ca vorbim de probleme locomotorii sau deficiente de auz.Insa acest procent cu suflet este mai dornic ca niciodata sa isi ofere puterea de munca spre a face bine un lucru. Ceea ce fiecare client al nostru trebuie sa constientizeze este aportul sau adus unui segment de populatie defavorizat, aflat in situatii de risc.

Insa in ce consta acest aport?

Ei bine, este la fel de simplu: te implici activ prin simplul fapt ca folosesti serviciile societatii noastre, fie ca speli, cureti sau calci ceea ce tie iti este drag sa porti.

Sa fii activ social este mai mult decat sa iti oferi ajutorul celor cu nevoi speciale, inseamna sa ai incredere in ei si in munca lor!

Implica-te si tu! Implicandu-i pe ei, pe cei care vor sa fie utili economiei societatii din care si tu faci parte, contribui la dezvoltarea pe plan international a fortei de munca, fara discriminare!

Trebuie doar sa vrei…

Ce spun Clientii

Lasam loc liber la interpretari … cu drag, clientiilor nostri pe care ii invitam sa ne scrie!

FII TU PRIMUL CARE ISI EXPRIMA PAREREA !